Express Lip Blush

Bij de Lip Blush behandeling pigmenteren we de lippen. Dit doen we om de natuurlijke lip vorm, kleur en symmetrie te verbeteren. Lippen verbleken naar mate we ouder worden, onze contouren vervagen en de volheid neemt af.

Deze behandelingsvorm is geschikt voor iedereen die geen lippenstift of lippotlood meer wil gebruiken. De lippen worden heel natuurlijk ingekleurd om een voller effect te krijgen en strakkere contouren te creëren.

Express Microblading

Express Powder Brows

Express Lip Brush

Brow Express

Laser Centrum Oss

Wat is Lip Blush?

Dit is een semi permanente make-up methode, waarbij we pigmenten inbrengen in de bovenste lagen van je lippen waardoor het resultaat 1 tot 3 jaar zichtbaar blijft en de kleur gedurende de tijd langzaam zal vervagen. Het doel is om op zo een natuurlijke wijze te pigmenteren, zonder zwaar make-up effect. Indien je dat wel wenst, kan dat uiteraard. De kleur van het pigment wordt afgestemd op je eigen lipkleur en huidskleur en persoonlijke voorkeur.
Er zijn diverse kleuren beschikbaar, welke onderling gemengd kunnen worden tot vele kleurcombinaties.

Iedereen wil toch mooie volle lippen?! Ook deze bepalen namelijk voor een groot deel je persoonlijke uitstraling, maar zeggen ook iets over je gezondheid. Denk aan verkleuringen, contouren die vervagen, droge en gebarsten lippen of geïrriteerde huid rondom. Mooie lippen zijn mega aantrekkelijk! Ze maken je jonger en stralender. Met make-up kan je lippen redelijk corrigeren en een mooi kleurtje eraan geven maar helaas loopt dit vaak uit, blijft het kort zitten, soms is het perfecte kleurtje vinden een echt gedoe.

Deze techniek is geschikt voor iedereen die de behoefte heeft om vaarwel te zeggen tegen een lip potlood en lippenstift. Deze techniek biedt een zeer natuurlijk ogende, waterproof look. Ben jij klaar met uitlopende lippenstift en/of ongelijke lippen? Dan is de Lip Blush behandeling perfect voor jou!

Jouw afspraak

YES! We gaan je prachtige lippen geven! Als de afspraak staat gaan we van start. De behandeling duurt, van begin tot eind, 3 uur en gedurende die 3 uur ben ik volledig met jou bezig. De deur gaat op slot en de telefoon wordt niet aangenomen.
Je lippen worden uitgemeten aan de hand van je wensen en de ‘Golden ratio‘. Hierbij wordt er gekeken naar de universele verhoudingen van je gezicht en worden je lippen gecontroleerd op symmetrie.

Na de behandeling ga ik de nazorg met je doornemen en krijg je ook alles op papier nog eens extra mee. We kunnen tenslotte niet alles onthouden. Jouw nabehandeling afspraak wordt ook gelijk gepland.

Omdat er natuurlijk kleine wondjes gemaakt zijn krijg je van mij een aantal producten mee, dit voor zowel de primaire behandeling als de na behandeling.

Prijzen 2024

Express Lip Blush

€385,-

inclusief touch up na 6-8 weken 

Lip Blush touch up binnen 2 jaar

€225,-

Express Lip Liner
€200,-
inclusief touch up na 6-8 weken (60 min)
Lip Liner touch up binnen 2 jaar
€135,-