The Brow Express

Mijn naam is Tineke, welkom bij The Brow Express!
Zoals de naam het zegt, zal ik klaar staan om jou keer op keer dé perfecte wenkbrauwen te bezorgen. Ik onderscheid mezelf van de vele schoonheidssalons door de focus op microblading en powderbrows te leggen.

Bij The Brow Express is het mogelijk om 24/7 snel online een afspraak te maken voor alle behandelingen.

Passend advies

Semi permanente make-up klinkt voor vele als een eng idee. Bang dat het pijn doet, bang dat het niet mooi wordt en bang dat het, net als een tattoo, écht permanent is. Ik zal samen met jou bespreken wat de wensen zijn en altijd passend advies geven.

Ik was zelf elke ochtend 20 minuten met mijn eigen wenkbrauwen bezig. Ze moesten perfect, symmetrisch en zo natuurlijk mogelijk zijn. Omdat ik die tijd eigenlijk beter kon besteden ging ik opzoek naar een alternatief. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om permanente make-up toe te laten passen. Hier heb ik nog geen moment spijt van! Inmiddels werk ik zelf aan mijn eigen brows want terug naar tekenen doe ik nooit meer!

Het gezicht achter The Brow Express

“Ook ik was zenuwachtig voor de behandeling en had heel veel vragen. Ik heb lang gezocht naar iemand waarbij ik een goed gevoel had. Toen ik diegene vond had ik er vertrouwen in. De behandeling vond ik enorm meevallen en ik ben nog iedere dag blij met het resultaat! Met mijn schoonheidsspecialiste achtergrond vond ik het een uitdagende stap om me ook te gaan specialiseren in verschillende browtechnieken. Door The Brow Express op te richten ben ik degene die nu andere blij kan maken!”

Tineke, eigenaresse

Jouw afspraak

Ik begrijp dat je het best spannend vind om voor een eerste keer te komen, maar ik beloof je dat alles goed komt. Je zult voor geen moment voor verassingen komen te staan. Alles bespreken we met jou van tevoren zodat jouw wensen duidelijk zijn!

Mijn wens is jou alle extra tijd te besparen die je hier normaal gesproken aan besteed en je leven net een stukje makkelijker te maken met de kleine dingen! Gun het jezelf en maak een afspraak voor een van onze behandelingen.