Express Microblading

Tegenwoordig zijn we veel bezig met onze wenkbrauwen. Ze worden ook wel beschouwd als dé blikvangers van het gezicht. Wil je net als ik die tijd die je ‘s ochtends bezig bent met je wenkbrauwen beter kunnen gebruiken? Dan is dit de perfecte oplossing!

Express Microblading

Express Powder Brows

Express Lip Brush

Brow Express

Laser Centrum Oss

Wat is Microblading

Microblading en een semi-permanente make-up techniek die wordt gebruikt om de mooiste en natuurlijkste wenkbrauwen te creëren. Door middel van een manuele pen met ultra dunne mesjes maken we sneetjes in de huid met hierin pigment (inkt).

De 3D hairstrokes die gemaakt worden zijn niet van echt te onderscheiden dus het ziet er onwijs natuurlijk uit. De vorm wordt gemaakt op basis van je botstructuur daardoor maken we de perfecte wenkbrauw voor jouw gezicht.

De behandeling zelf

Met een microblading behandeling gebruik ik een manuele pen met hierin 12 ultradunne en steriele mesjes. Deze worden in inkt gedoopt en worden er haarfijne strokes gemaakt in de lederhuid, die van echte wenkbrauwharen bijna niet te onderscheiden zijn. Doordat de strokes in de lederhuid worden gezet zal het op ten duur vervagen. Het zal dus ook niet permanent zijn.

De kleur wordt vaak afgestemd op je eigen haarkleur daardoor zal het verschil van je eigen haar en 3D strokes amper zichtbaar zijn. Wil je ze wat donkerder dan je eigen kleur is dit altijd bespreekbaar. Omdat de haartjes per stuk worden “getekend” is deze behandeling extreem nauwkeurig en neemt het wat tijd in beslag.

De kleur kan na een paar dagen afnemen. Dit hoort erbij dus schrik niet. Daarom plannen we ook altijd een na behandeling in na 6 – 8 weken. We zullen tijdens deze behandeling de wenkbrauwen gaan perfectioneren waardoor je minimaal 1 jaar lang niks aan je wenkbrauwen hoeft te doen.

 

Jouw afspraak

Ben jij klaar voor dé perfecte wenkbrauwen? Als de afspraak staat gaan we van start. De behandeling duurt, van begin tot eind, anderhalf tot twee uur, in die tijd ben ik volledig met jou bezig. De deur gaat op slot en de telefoon wordt niet aangenomen. Maak je geen zorgen over eventuele pijn, want het valt echt reuze mee. Mijn klanten vergelijken het vaak met epileren. Dat is goed te doen toch? Pas als ik de vorm heb getekend en jij akkoord bent, starten we pas met het maken van de strokes.

Als we klaar zijn en je nieuwe wenkbrauwen he-le-maal te gek vindt, ga ik de nazorg met je doornemen en krijg je ook alles op papier nog eens extra mee. We kunnen tenslotte niet alles onthouden. Jouw nabehandeling afspraak wordt ook gelijk gepland.

Omdat er natuurlijk kleine wondjes gemaakt zijn krijg je van mij een aantal producten mee, dit voor zowel de primaire behandeling als de na behandeling.

Prijzen 2024

Express Microblading

€285,-

incl. één touch up na 6-8 weken (70 – 90 min)

Touch up na een jaar

€155,-

Touch up na 3 maanden

€85,-

Touch up na één jaar (elders geweest)

€195,-

Express Combi Brows

€360,-

Combinatie behandeling Powder Brows & Microblading. incl. één touch up na 6-8 weken (90 min)

Express Combi Brows touch up na een jaar
€175,-
Combi behandeling Powder Brows & Microblading touch up (90 min)