Express Powder Brows

Powder Brows zijn iets meer uitgesproken dan regulier microblading. Hierdoor hoef je de wenkbrauwen ook niet meer extra aan te zetten wanneer je make-up draagt, wat bij microblading in sommige gevallen wel nodig is. De wenkbrauwen worden gepoederd om een ombre-look te creëren in plaats van individuele haarstrokes.

Deze behandelingsvorm is geschikt voor iedereen die een zachte make-up look wil. De zachte make-up look houdt in dat de uiteindes van de wenkbrauwen donkerder van kleur zijn en dat zij aan het begin juist lichter van kleur zijn.

Express Microblading

Express Powder Brows

Express Lip Brush

Brow Express

Laser Centrum Oss

Wat zijn Powder brows

Powder brow is een semi – permanente poedertechniek, waarbij door het inbrengen van het pigment in de bovenste lagen van de huid, vollere maar zeer zacht en natuurlijk ogende wenkbrauwen gecreëerd kunnen worden.

​Kenmerkend voor deze techniek is dat de staart van de wenkbrauw altijd donkerder is en lichter wordt naarmate je dichter bij het hoofd van de wenkbrauw (head) komt. Hiermee wordt het perfecte maar natuurlijke ogende make-up effect gecreëerd, het zogenoemde Ombre effect.

Deze techniek is geschikt voor iedereen die de behoefte heeft om vaarwel te zeggen tegen een make-up potlood. Deze techniek biedt zeer natuurlijk ogende, waterproof make-up look. Daarnaast is deze techniek zeer geschikt voor cliënten die last hebben van vette huid of grote poriën, de Ombre techniek biedt namelijk betere pigmentretentie resultaten dan de hairstroke techniek.

Jouw afspraak

Met een microblading behandeling gebruik ik een manuele pen met hierin 12 ultradunne en steriele mesjes. Deze worden in inkt gedoopt en worden er haarfijne strokes gemaakt in de lederhuid, die van echte wenkbrauwharen bijna niet te onderscheiden zijn. Doordat de strokes in de lederhuid worden gezet zal het op ten duur vervagen. Het zal dus ook niet permanent zijn.

De kleur wordt vaak afgestemd op je eigen haarkleur daardoor zal het verschil van je eigen haar en 3D strokes amper zichtbaar zijn. Wil je ze wat donkerder dan je eigen kleur is dit altijd bespreekbaar. Omdat de haartjes per stuk worden “getekend” is deze behandeling extreem nauwkeurig en neemt het wat tijd in beslag.

De kleur kan na een paar dagen afnemen. Dit hoort erbij dus schrik niet. Daarom plannen we ook altijd een na behandeling in na 6 – 8 weken. We zullen tijdens deze behandeling de wenkbrauwen gaan perfectioneren waardoor je minimaal 1 jaar lang niks aan je wenkbrauwen hoeft te doen.

 

Prijzen 2024

Express Powder Brows

€330,-

incl. touch up na 6-8 weken (90 min)
Touch up na 3 maanden

€85,-

Powder Brows Touch up na een jaar
€165,-
Express Combi Brows

€360,-

Combi behandeling Powder Brows & Microblading. incl. touch up na 6-8 weken (90 min)
Express Combi Brows touch up na een jaar
€175,-
Combi behandeling Powder Brows & Microblading. incl. touch up na 6-8 weken (90 min)