Express Powder Brows

Powder Brows zijn iets meer uitgesproken dan regulier microblading. Hierdoor hoef je de wenkbrauwen ook niet meer extra aan te zetten wanneer je make-up draagt, wat bij microblading in sommige gevallen wel nodig is. De wenkbrauwen worden gepoederd om een ombre-look te creëren in plaats van individuele haarstrokes.

Deze behandelingsvorm is geschikt voor iedereen die een zachte make-up look wil. De zachte make-up look houdt in dat de uiteindes van de wenkbrauwen donkerder van kleur zijn en dat zij aan het begin juist lichter van kleur zijn.

Express Microblading

Express Powder Brows

Express Lip Brush

Brow Express

Laser Centrum Oss

Wat zijn Powder brows

Powder brow is een semi – permanente poedertechniek, waarbij door het inbrengen van het pigment in de bovenste lagen van de huid, vollere maar zeer zacht en natuurlijk ogende wenkbrauwen gecreëerd kunnen worden.

​Kenmerkend voor deze techniek is dat de staart van de wenkbrauw altijd donkerder is en lichter wordt naarmate je dichter bij het hoofd van de wenkbrauw (head) komt. Hiermee wordt het perfecte maar natuurlijke ogende make-up effect gecreëerd, het zogenoemde Ombre effect.

Deze techniek is geschikt voor iedereen die de behoefte heeft om vaarwel te zeggen tegen een make-up potlood. Deze techniek biedt zeer natuurlijk ogende, waterproof make-up look. Daarnaast is deze techniek zeer geschikt voor cliënten die last hebben van vette huid of grote poriën, de Ombre techniek biedt namelijk betere pigmentretentie resultaten dan de hairstroke techniek.

Jouw afspraak

Powderbrows is een semi-permanente make-up techniek waarbij pigment met behulp van een speciaal apparaat oppervlakkig in de huid wordt aangebracht. Het resultaat is een zacht poedereffect dat lijkt op subtiel opgevulde wenkbrauwen met make-up. Deze techniek is bijzonder geschikt voor mensen die een vollere, natuurlijk ogende wenkbrauw willen.

Maak je geen zorgen over eventuele pijn, want het valt echt reuze mee. Mijn klanten vergelijken het vaak met epileren. Dat is goed te doen toch? Pas als ik de vorm heb getekend en jij akkoord bent, starten we met het aanbrengen van de powderbrows.

Ben jij klaar voor dé perfecte wenkbrauwen? Als de afspraak staat, gaan we van start. De powderbrow behandeling duurt van begin tot eind anderhalf tot twee uur. In die tijd ben ik volledig met jou bezig. De deur gaat op slot en de telefoon wordt niet aangenomen.

Als we klaar zijn en je nieuwe wenkbrauwen he-le-maal te gek vindt, ga ik de nazorg met je doornemen en krijg je ook alles op papier nog eens extra mee. We kunnen tenslotte niet alles onthouden. Jouw nabehandeling afspraak wordt ook gelijk gepland.

Omdat er kleine wondjes kunnen ontstaan, krijg je van mij een aantal instructies mee voor zowel de primaire behandeling als de nazorg. Deze instructies helpen het genezingsproces te ondersteunen en zorgen ervoor dat jouw nieuwe wenkbrauwen optimaal blijven.

Prijzen 2024

Express Powder Brows

€330,-

incl. één touch up na 6-8 weken (90 min)

Touch up na 3 maanden

€85,-

Powder Brows Touch up na een jaar
€165,-
Express Combi Brows

€360,-

Combi behandeling Powder Brows & Microblading. incl. één touch up na 6-8 weken (90 min)

Express Combi Brows touch up na een jaar
€175,-
Combi behandeling Powder Brows & Microblading. incl. touch up na 6-8 weken (90 min)