Brow Express

Wij zorgen dat je aan de hand van jouw botstructuur én jouw wensen, keer op keer de meest strakke wenkbrauwen hebt.

Voor de wenkbrauwen gebruiken wij de producten van Brow Code. De hars die we gebruiken is enorm zacht voor de huid, pakt alle haartjes in een keer en je zult geen uren rondlopen met rode plekken op het gezicht.

De verf van Brow Code is zo ontwikkeld dat het ongeveer 2 tot 4 weken op de haartjes hecht en 2 tot 5 dagen op de huid.

Brow Code Henna is ideaal voor iedereen die minimaal 2 weken helemaal niks aan de wenkbrauwen wil doen. Henna hecht namelijk 5 tot 14 dagen op de huid en 4 tot 6 weken aan de haartjes. Hoe lang het echt op de huid blijft hechten is echter wel persoons gebonden.

Het geeft een echte make-up look zonder make-up te hoeven gebruiken!

Zo kun je lekker lang genieten van flawless brows!

Express Microblading

Express Powder Brows

Express Lip Brush

Brow Express

Laser Centrum Oss

Full Express behandeling

Als je voor het eerst bij ons komt zullen we met je bespreken wat jou wensen zijn, wij zullen de wenkbrauwen shapen op basis van jouw botstructuur. Dat betekend dat de wenkbrauw echt op jouw gezicht word gemaakt! De kleur bepalen we altijd samen.

Je huid wordt gereinigd voordat we starten, zodat de verf extra goed kan pakken. We zullen de wenkbrauwen waxen met de Golden Wax die speciaal voor de wenkbrauwen ontwikkelt is. Deze zal niet aan de huid hechten maar echt alleen aan de haartjes, wat betekend dat je geen uren met mooie rode plekken rond zal lopen. Dit trekt echt snel weg!

Nadat de verf verwijderd is lopen we met een pincet nog langs de rand van de wenkbrauwen om de laatste hardnekkige haartjes te verwijderen. Mocht het zo zijn dat je lange haren hebt dan knippen we die weg. We hebben tenslotte net de mooiste wenkbrauwen gemaakt en willen dat die mega strak zijn natuurlijk!

Henna Express behandeling

Met de Henna Express gaan we nét dat ene stapje verder. Henna is perfect voor iedereen die gewoon echt 4 weken niks aan de wenkbrauwen wil doen. Het pakt niet alleen de haartjes maar ook de huid. De kleur bepalen we natuurlijk weer samen. We heb 5 verschillende kleuren van blond tot donker bruin. Dit laten we vervolgens intrekken.

Let op: in bepaalde gevallen kan je de behandeling niet ondergaan: Allergie voor henna/walnoten & PPD, Zwangerschap, Glycose-6-fosfaat-dehydrogenase (G6PD), Gebruik van Lithium, bij bloedarmoede, Wondjes rondom de wenkbrauwen, (Bijna) geen wenkbrauwharen

Nazorg van jouw net gezette Henna Brows: Vermijd 24 uur na de behandeling water, olie, make-up of crèmes. Vermijd tonics op alcohol- en olie gebaseerde (reinigings-) producten. Probeer zo min mogelijk je wenkbrauwen aan te raken. Vermijd contact met chloor- en zoutwater. De wenkbrauwen niet scrubben

Prijzen 2024

Full Express

€ 27,50

Shapen, Harsen, Epileren, Bijknippen, Verven

Retouch Express

€ 16,50

Shapen, Harsen, Epileren, Bijknippen

Henna Express

€ 37,50

Shapen, Harsen, Epileren, Bijknippen, Henna verf

Man Express

€ 18,50

Harsen van ongewenste haren, Bijknippen

Brow Lamination basic

€ 50,00

Harsen, Lamination

Brow Lamination full

€ 56,50

Harsen, Epileren, Lamination, Verven

Wax behandelingen: Bovenlip

€ 10,00

Wax behandelingen: Kin

€ 10,00

Wax behandelingen: Wangen

€ 12,50

Wax behandelingen: Neus

€ 10,00