Wanneer je een afspraak maakt bij The Brow Express ga je akkoord met de huisregels

Jouw Afspraak:
Afspraken kunnen online, per mail of in de salon gemaakt worden. Je krijgt jouw afspraak bevestigd via de mail of een afsprakenkaartje.

Wees op tijd voor je afspraak:
Graag tijdig op je afspraak aanwezig zijn. Ben je toch later, laat het dan even weten. Indien je later bent, zij wij, als nodig, genoodzaakt om de behandeling in te korten uit respect voor de volgende klant. Wanneer er niet meer voldoende tijd rest om de behandeling tot een kwalitatief goed einde te brengen, zal de afspraak naar een ander tijdstip of dag verplaatst worden. Houdt er rekening mee dat dit niet altijd op korte termijn in te plannen is. De behandeling zal dan echter wel volledig in rekening gebracht worden.

Wijzigings- & Annuleringsvoorwaarden:
The Brow Express hanteert een wijzigings- & annuleringsvoorwaarden van 24 uur. Heb je jouw afspraak niet buiten 24  uur van tevoren gewijzigd en/of afgezegd, dan wordt er 50% van het totale bedrag in rekening gebracht. Eventuele aanbetalingen worden verrekend met de 50% regeling en een factuur zal toegestuurd worden voor eventuele resterende bedragen. Bij het niet opkomen dagen van afspraken breng ik 100% van het totaalbedrag in rekening.

Wordt de factuur niet betaald word het uit handen gegeven door een incassobureau. Je dient dan de kosten van de factuur én het incassobureau (deze bedragen €135,-) te betalen. Deze kosten verhaald het incassobureau op jou.  

Ook bij ziekte berekenen wij 50% van het totale bedrag. Jij kan er niks aan doen, maar wij ook niet. Door het niet tijdig te annuleren krijgen we jouw gereserveerde plek niet meer gevuld.

Cadeaubonnen, acties of aanbiedingen komen dan te vervallen.

Je krijgt 48 uur van tevoren een herinnering van jouw afspraak per mail toegestuurd. Lukt het niet om op de afspraak te komen dan kun je dat op dat moment aangeven. Weiger je de behandeling te betalen? Dan worden alle toekomstige behandelingen geannuleerd en zullen er geen behandelingen meer uitgevoerd worden bij The Brow Express

Gelieve te wijzigen en/of te annuleren via de mail of telefonisch (tijdens openingstijden) en niet per SMS

Contra-indicaties

In het belang van jouw en mijn gezondheid, kun je in geval van onderstaande contra-indicaties niet worden behandeld:

  • Besmettelijke (huid)ziekten
  • Griep, ernstige verkoudheid of koorts
  • Actieve koortslip
Ook hierbij gelden bovengenoemde annuleringsvoorwaarden

Kinderen onder 8 jaar niet toegestaan:
Er zijn in de salon diverse instrumenten en materialen en spullen die niet kindvriendelijk zijn en sommige zelfs gevaarlijk voor kinderen, denk hier bij aan naalden, mesjes, lasers, scharen enzovoort. Kinderen zijn om die reden in de salon niet toegestaan, bovendien is jouw behandeling een moment van ontspanning. Indien je geen oppas kunt vinden, dan verzoek ik je vriendelijk om de afspraak kosteloos te verzetten.
Indien je toch met je kind(eren) op jouw afspraak verschijnt zullen wij ons beroepen op ons recht om de afspraak per direct te weigeren. Het totaal bedrag dient wel te worden voldaan.

Mobiel uit of op stil:
Mobiele telefoons dienen voor de behandeling uitgeschakeld te worden of op ‘stil’ gezet.  Alleen in noodgevallen kan hiervoor een uitzondering gemaakt worden.

Betaling:
Voor alle behandelingen geldt dat de totale kosten aan het eind van de behandeling volledig betaald dienen te worden.
Voor alle semi permanente make-up behandelingen dient er een aanbetaling te voldaan te worden wanneer de afspraak word gepland. Deze zal worden verrekend met het totaal bedrag aan het eind van de behandeling.

Vragen, suggesties, complimenten of klachten:
Dienstverlening kan altijd beter. Op deze manier blijf ik alert en streef ik naar het beste. Ik waardeer jouw mening. Vertel het mij als ik jouw ervaring met The Brow Express, op wat voor manier dan ook, nog beter kan maken. Heb je klachten? Laat het mij dan ook weten.

Privacy:
De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door The Brow Express en worden niet verstrekt aan derden.Ik wil jullie allen vragen deze regels te respecteren, zo maken we het voor elkaar makkelijker.
Worden de regels niet gerespecteerd beroepen wij op ons recht om de behandeling te weigeren en word het totaal bedrag alsnog in rekening gebracht.