Microblading in Nijmegen en omgeving

Ben je op zoek naar een prettig adres voor microblading in Nijmegen? Dan kun je daarvoor in mijn salon in Oss terecht. Dit is heel dichtbij Nijmegen en makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto. Microblading is iets waar ik me echt in heb gespecialiseerd. In mijn salon bied ik enkel microblading en waxing aan, en dus niet allerlei andere beautybehandelingen. Ik sta enkel voor je klaar om je de perfecte wenkbrauwen te bezorgen, of je juist te ontdoen van ongewenst haar. Mijn behandeling microblading in Nijmegen is perfect voor jou als je het zat bent om elke ochtend opnieuw je wenkbrauwen bij te moeten tekenen. Het is een vorm van permanente make-up, maar toch net even anders dan een tatoeage. De inkt komt namelijk in de lederhuid terecht, wat op den duur vervaagt. 

Microblading in Nijmegen voor de perfecte wenkbrauwen

Je zou kunnen zeggen dat ik een passie heb voor wenkbrauwen, en er alles aan doe om jou dé perfecte look te bezorgen. Je wenkbrauwen zijn een heel belangrijk onderdeel van je gezicht, en enorm bepalend voor je uitstraling. Niet voor niets kleuren zoveel vrouwen ze in, want volle wenkbrauwen geven je een mooie, open uitstraling. Heb je van jezelf niet zo’n volle wenkbrauwen of zijn de haartjes heel erg licht? Dan is mijn behandeling microblading in Nijmegen perfect voor jou. Ook voor diezelfde behandeling of wenkbrauwen epileren in Den Bosch ben je bij mij aan het juiste adres. Oss ligt precies tussen Nijmegen en Den Bosch in, en is vanuit beide steden goed bereikbaar. Of je nu enkel komt voor het epileren of verven van de wenkbrauwen, mooie ombre/powder brows of voor de behandeling microblading, ik zorg er altijd voor dat je met perfecte wenkbrauwen de deur weer uit loopt.

Schoonheidssalon in Nijmegen voor waxing

Stoor jij je aan haargroei op een bepaalde plek op je lichaam? Ben je het zat om elke keer te moeten scheren? Veel vrouwen (en mannen!) krijgen last van nare stoppeltjes na het scheren, en zouden dat het liefst nooit meer doen. Daarom kun je in mijn schoonheidssalon bij Nijmegen ook terecht voor waxing treatments. Daarmee heb je tot wekenlang een super gladde en zachte huid, die je niet meer hoeft te scheren. Je huid komt daarmee tot rust, en de ontstekinkjes verminderen al vanaf dag één! Het is de ideale behandeling voor mensen die zich storen aan ongewenste haargroei, of die erg gevoelig reageren op scheren. Voor deze behandeling gebruik ik de wax van het merk Lycon, die voor elk huidtype een andere wax heeft ontwikkeld. Je kunt dus zelfs bij me terecht als je een hele gevoelige huid hebt!