Wenkbrauwen epileren in Den Bosch

Ben jij op zoek naar een adres voor wenkbrauwen epileren in Den Bosch? Dan kun je ook zeker in mijn salon in Oss terecht. Ik heb mij gespecialiseerd in het verzorgen van de wenkbrauwen, en bied allerlei behandelingen aan om deze voller, sprekender en mooier te maken. Je wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van je gezicht, en ze doen heel veel voor je uitstraling. Als je niet tevreden bent over de vorm dan kun je bij mij een afspraak maken voor wenkbrauwen epileren in Den Bosch. Eventueel kan ik de wenkbrauwen tijdens deze behandeling ook voorzien van een kleurtje. Ik maak daarvoor gebruik van de producten van Supercilium Brow Henna & Brow Code. De speciale henna van het eerste merk is perfect voor mensen die minimaal 2 weken niets aan hun wenkbrauwen willen hoeven doen. De henna hecht zich namelijk 1 week aan de huid, en 2 weken aan de haartjes. Wil je een effect dat langer aanhoudt? Dan kun je ook kiezen voor de Henna Expres behandeling. Daarbij maak ik gebruik van speciale henna die tot 2 weken aan de huid hecht en 6 weken aan de haartjes.

Wenkbrauwen epileren in Den Bosch: De effecten

Als jij nog nooit je wenkbrauwen hebt geëpileerd dan weet je waarschijnlijk niet hoe groot het effect kan zijn. De vorm van je wenkbrauwen is enorm bepalend voor je uitstraling en het epileren ervan geeft je gezicht meer karakter. Als je jouw behandeling wenkbrauwen epileren in Den Bosch ook nog uitbreidt met het verven van de haartjes, dan is het verschil nog groter. Ik vind het nog steeds super leuk om te zien hoe blij mensen kunnen zijn met hun wenkbrauwen, en hoe groot het effect is van mijn behandeling. In mijn schoonheidssalon bij Nijmegen kun je bovendien terecht voor een behandeling microblading. Deze is er speciaal voor mensen die langdurig niets meer aan hun wenkbrauwen willen laten doen.

Over de behandeling microblading in Nijmegen

Vind jij het niet fijn om elke keer bij me terug te moeten komen voor wenkbrauwen verven en epileren in Den Bosch? Dan kun je natuurlijk ook voor ombre/powder brows of een behandeling microblading bij mij terecht. Dit is een vorm van permanente make-up, die ideaal is voor mensen die een langdurig en heel natuurlijk effect willen. Met een dun mesje worden allemaal dunne hairstrokes in de huid gemaakt, die gevuld worden met inkt. Dit effect is tot wel een jaar blijvend, waardoor je echt geen omkijken meer hebt naar je wenkbrauwen. Of je nu een behandeling microblading in Nijmegen of in Den Bosch zoekt maakt niet uit. Mijn salon in Oss ligt daar precies tussenin, en is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.