Schoonheidssalon in Nijmegen voor de perfecte wenkbrauwen

Als je op zoek bent naar een schoonheidssalon in Nijmegen voor de perfecte wenkbrauwen dan ben je bij mij aan het juiste adres. In mijn salon in Oss (makkelijk te bereiken vanuit Nijmegen) bied ik diverse behandelingen, met elk hun eigen effect. Ik kan de wenkbrauwen voor je epileren in de perfecte vorm, ze verven in een kleur die past bij je gezicht, en bied bovendien behandelingen microblading in Nijmegen. Dit is een behandeling waarbij met ultradunne mesjes hairstrokes in de huid worden gemaakt, waar inkt in wordt gewreven. Het levert een super realistisch resultaat op, want ik volg met de mesjes de natuurlijke groeirichting van jouw eigen haartjes.

De voordelen van microblading

Als jij de perfecte wenkbrauwen wilt maar je hebt geen zin om ze elke ochtend opnieuw bij te tekenen dan zijn powder brows of microblading perfect voor jou. In mijn schoonheidssalon in Nijmegen heb ik me daar echt in gespecialiseerd, zodat je niets minder dan een perfect resultaat kunt verwachten. Natuurlijk kun je ook kiezen voor het epileren, waxen en verven van de wenkbrauwen, maar microblading heeft een veel langer effect. Het blijft tot wel een jaar mooi! Bij het zetten van de hairstrokes let ik op de natuurlijke groeirichting van de haartjes en de botstructuur van je gezicht. Dit is belangrijk om het resultaat er natuurlijk uit te laten zien. Verder bespreken we natuurlijk wat je zelf het mooiste vindt. De ene wil wenkbrauwen met een hoekigere vorm aan het uiteinde, de ander wil ze liever wat ronder, je kunt voor powder/ombre brows kiezen of voor natuurlijke hairstrokes net wat je mooi vindt. Ik luister naar jouw wensen, teken ze eerst met een potloodje, en pas als je helemaal tevreden bent gaan we over tot microblading.

Schoonheidssalon in Nijmegen of Den Bosch

Of je nu op zoek bent naar een fijn adres voor microblading of wenkbrauwen epileren in Den Bosch of in Nijmegen maakt niet uit. Mijn salon in Oss ligt daar precies tussenin en is gemakkelijk te bereiken vanuit beide steden. Naast allerlei behandelingen voor de wenkbrauwen kun je bovendien bij mij terecht voor het waxen van ongewenst lichaamshaar. In mijn schoonheidssalon in Nijmegen / Den Bosch beschik ik over diverse soorten wax, waardoor ik zelfs de hele gevoelige huid kan behandelen. Het waxen van haar is perfect voor mensen die geen zin hebben in elke keer scheren, maar ook voor iedereen die snel bultjes en ontstekingen krijgt van het scheren. Door de haren te waxen blijven ze wekenlang weg, en herstelt de huid snel. Hij wordt super zacht en hoe vaker je waxt, hoe minder snel ze terugkomen. Ook worden tijdens deze behandeling dode huidcellen verwijderd. De huid wordt daardoor dubbel zo zacht, en dat wel wekenlang!