Express Powder Brows

 

Powder Brows zijn iets meer uitgesproken dan regulier microblading. Hierdoor hoef je de wenkbrauwen ook niet meer extra aan te zetten wanneer je make-up draagt, wat bij microblading in sommige gevallen wel nodig is. De wenkbrauwen worden gepoederd om een ombre-look te creëren in plaats van individuele haarstrokes.

Deze behandelingsvorm is geschikt voor iedereen die een zachte make-up look wil. De zachte make-up look houdt in dat de uiteindes van de wenkbrauwen donkerder van kleur zijn en dat zij aan het begin juist lichter van kleur zijn.

Wat zijn Powder brows

Powder brow is een semi – permanente poedertechniek, waarbij door het inbrengen van het pigment in de bovenste lagen van de huid, vollere maar zeer zacht en natuurlijk ogende wenkbrauwen gecreëerd kunnen worden.

Kenmerkend voor deze techniek is dat de staart van de wenkbrauw altijd donkerder is en lichter wordt naarmate je dichter bij het hoofd van de wenkbrauw (head) komt. Hiermee wordt het perfecte maar natuurlijke ogende make-up effect gecreëerd, het zogenoemde Ombre effect.

Deze techniek is geschikt voor iedereen die de behoefte heeft om vaarwel te zeggen tegen een make-up potlood. Deze techniek biedt zeer natuurlijk ogende, waterproof make-up look. Daarnaast is deze techniek zeer geschikt voor cliënten die last hebben van vette huid of grote poriën, de Ombre techniek biedt namelijk betere pigmentretentie resultaten dan de hairstroke techniek.

Jouw afspraak

Ben jij klaar voor dé perfecte wenkbrauwen? Als de afspraak staat gaan we van start. De behandeling duurt, van begin tot eind, 90 minuten en gedurende die 90 minuten ben ik volledig met jou bezig. De deur gaat op slot en de telefoon wordt niet aangenomen. Pas als ik de vorm heb getekend en jij akkoord bent, gaan we van start.

Net als het bij het microbladen, ga ik de nazorg met je doornemen en krijg je ook alles op papier nog eens extra mee. We kunnen tenslotte niet alles onthouden. Jouw nabehandeling afspraak wordt ook gelijk gepland.

Omdat er natuurlijk kleine wondjes gemaakt zijn krijg je van mij een aantal producten mee, dit voor zowel de primaire behandeling als de na behandeling.

Prijzen per 1 januari 2023

Express Powder Brows: incl. touch up na 6-8 weken (90 min.)€320,-
Touch up na 3 maanden€75,-
Powder Brows Touch up na een jaar€165,-
Express Combi Brows: Combi behandeling Powder Brows
& Microblading. incl. touch up na 6-8 weken (90 min.)
€350,-
Express Combi Brows touch up na een jaar:
Combi behandeling Powder Brows & Microblading touch up. (90 min.)
€175,-