The Brow Express is vanaf maandag weer geopend!

 

Ik begrijp dat jullie allemaal suuuuuper graag volgende week direct een afspraak willen. Hoe graag ik het ook zou willen kan ik tot mijn spijt niet iedereen gelijk behandelen.

Had je bij mij een touch-up staan voor het microbladen en of ombre of combi brows tijdens de periode van sluiting? Geen paniek!
Ik zal in de komende dagen contact met je opnemen om een nieuwe afspraak met je in te plannen!

 

Voordat je een afspraak inboekt:

Ben je verkouden, moet je veel hoesten, heb je luchtwegklachten of heb je koorts en ben je recent op plekken geweest met een verhoogd risico of ben je in contact geweest met iemand die besmet is geraakt met het Coronavirus? Dan kan en zal de behandeling helaas niet plaatsvinden. Ben je 7 dagen klachten vrij dan ben je weer van harte welkom!

Ik wil je vragen om zonder gezinsleden, vrienden en vriendinnen naar jouw afspraak te komen zodat de behandeling 1 op 1 blijft.

Mocht ik bij binnenkomst toch mijn twijfels hebben over jouw gezondheid, dan kan ik alsnog beslissen om de afspraak te verzetten naar een ander moment.

 

De salon:

Uiteraard heb ik dan ook de maatregelen omtrent de hygiëne nóg meer aangescherpt. Bij binnenkomst staat er een tafel met hierop desinfectans, tissues, handcrème en een mondkapje. Gelieve dit te gebruiken en het mondkapje om doen! Daarnaast mag je, zo vaak je wilt, je handen wassen (met zeep).

Ook worden leuningen, handvatten, deurklinken, het pinapparaat, de bar, het toilet en de behandelstoel na elke klant met dettol en 80% alcohol gereinigd. Daarom zal er tussen alle behandelingen wat extra tijd vrijgemaakt worden om de schoonmaak uit te voeren.

Zoals altijd werk ik met handschoenen en een mondkapje.

Ik waarborg natuurlijk de gezondheid van jullie allemaal. Daarom wil ik jou dan ook vragen om alert te zijn op jouw gezondheid.

Mocht je jouw afspraak willen annuleren dan kan dat per mail: [email protected] of bel (tijdens openingstijden) 06- 57 590 420

Hiermee voldoet The Brow Express zich volledig aan de eisen die er werden op gedragen vanuit het kabinet.

Heb je vragen of twijfel je of je bij mij terecht kunt voor je afspraak? Neem dan gerust contact op, dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing.

Pas goed op jezelf en ik zie jullie allemaal graag snel in de salon!

The Brow Express is officieel aangesloten bij Phi Academy. Alle behandeling worden uitgevoerd door een Phi Academy gecertificeerde specialiste.

Adres

Houtstraat 12
5341 GG Oss
Nederland

Contact

06 5759 0420
[email protected]
KVK: 73794694

Openingstijden

Maandag12:30 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 20:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 12:00
ZondagGesloten